Historie

historieVan Voskuilen Woudenberg B.V. is een familiebedrijf met een rijke historie. Al sinds 1964 is onze organisatie een bekend gezicht binnen de gaswereld. De wortels van de onderneming liggen bij het aanleggen en onderhouden van kabels en leidingen. Als aanvulling op ons dienstenpakket zijn wij in 1998 gestart met een productiehal voor gasregeltechniek.

De reden dat wij gestart zijn met de gasregeltechniek, was onze visie de klant totaal te ontzorgen. Dus een klant kreeg niet te maken met een leidingaannemer en een aparte leverancier van gasregelstations, maar met van Voskuilen die alles in één opdracht kon uitvoeren. Deze visie heeft zich vanaf 1998 bewezen, momenteel worden ca. 30% van de stations die we bouwen ook door ons geplaatst en geïnstalleerd.

Van Voskuilen Woudenberg B.V. is er trots op dat vanaf de start in 1998 de productiehal Gasregeltechniek is gegroeid van één specialist op dit gebied tot een volwaardige organisatie die door heel Nederland haar hoogwaardige producten levert en indien van toepassing tevens plaatst en installeert.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!