Veiligheid

VeiligheidOm onze lassers en constructeurs in een zo schoon mogelijke omgeving te laten werken, hebben we in onze productiehal natuurlijke ventilatie aangebracht. Hiervoor hebben wij aan de voorzijde van de hal dakroosters geplaatst die, in samenwerking met de loodsdeur aan de achterzijde, een natuurlijke luchtstroom creëert. De fijnstof en de overtollige lasrook worden zoveel mogelijk direct afgevoerd. Uiteraard beschikken al onze lasplekken daarnaast over puntafzuiging die in contact staat met een elektrostatisch filter. Hierdoor wordt de lasrook vanaf de bron weggezogen. Om de medewerkers nog meer bescherming te bieden, heeft iedere lasser en constructeur de beschikking over een laskap met overdruk. Op deze manier komt de fijnstof niet terecht in de luchtwegen.

Om ervoor te zorgen dat medewerkers niet te zwaar te tillen, hebben wij de productiehal voorzien van diverse gekeurde kolomkranen. Daarnaast zijn alle werkplekken van elkaar afgeschermd, zodat de lassers geen problemen ondervinden van elkaars ultraviolette licht dat vrijkomt tijdens het lassen.

Om de veiligheid in onze productiehal te waarborgen, zijn wij in het bezit van het certificaat VCA**. Het door de directie opgestelde arbo- en veiligheidsbeleid maakt hier onderdeel van uit.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!